FORAJ APA, POMPA DE CALDURA

CELE MAI MICI PRETURI DIN ROMANIA

15 ANI EXPERIENTA

Tipul de lucrări executate este:

  • Foraj pentru apa, puţuri de apa cu diametru pana la 350 mm și adancime maximă 250 m cu teava Albastra din PCV VALROM ( filtre, centrori, piesa de fund, nisip cuartos, fisa forajului, etc)
  • Foraj pentru pompe de căldură (sonde geo pentru echiparea pompelor de căldură);
  • Micropiloți;

PRETURI INCEPAND DE LA 50 Euro/ml

Foraj apa, pompe de caldura in Iasi, Galati si Vaslui.

Un foraj de alimentare cu apa inseamna mult mai mult decat o simpla gaura in pamant.

 Executam foraje in orice tip de sol, de orice duritate si la orice adancime > 50m. Venim cu toate operatiile si materialele necesare executiei. Clientul primeste : apa perfect limpede fara nici un fel de impuritati/depuneri pompata 24 h / 24 la debit maxim permis de acviferul de adancime, fisa forajului cu constructia lui si parametrii (nivel , debit, temperatura, conductivitate, etc) si recomandari de echipare si exploatare. Toate acestea impreuna cu o garantie pe baza contractului de executie.

Pentru o oferta de foraj nu ezitati sa ne contactati.

Ce spun clientii nostri

Recomandam cu incredere pentru serviciile de calitate oferite, echipa de profesionisti in domeniu si utilajele de ultima generatie.
Am colaborat exceptional atat cu echipa din teren cat si cu cei din conducere

Alistar Costel
De incredere recomand pentru viteza mare de lucru, raport pret calitate excelent si pentru ca ofera garantia lucrarilor de foraje pentru alimentare cu apa !
 
 
Petrescu Andrei

Sunt foarte ok. Recomand pentru calitatea lucrarilor si pentru viteza mare de lucru, multumita utilajelor de foraj moderne. Pretul este corect

Dinu Eugen