Produse

Care este diferenta fata de produsele din piata? Produsele din piata, vandute de asa zisii tarani sunt crescute pentru a fi vandute. Acestia folosesc diverse tipuri de ingrasaminte chimice, solutii de coacere pentru comercializarea imediata. Acestia isi obtin certificatul de producator, fara sa indeplineasca standarde de calitate a produselor pentru a garanta calitatea acestora sau sunt simpli intermediari.

De ce nu sunt spalate/curatate?

Scopul nostru este de a va oferi alimente de o calitate intrinseca cat mai buna, punand mai putin pret pe aspect si marketing. Am evitat astfel spalarea mecanica a produselor noastre, deoarece le poate deteriora, reducand termenul de valabilitate, continutul nutritiv si aroma. Ideal este ca spalarea legumelor si fructelor sa se realizeze cat mai aproape de momentul in care le consumati.

Le stropiti?

Nu. Producem fara sa folosim insecticide, pesticide, ierbicide sau ingrasaminte chimice. Cultivam legumele ca pentru noi si familiile noastre.

Ce fel de seminte folositi?

Suntem foarte atenti cu semintele pe care le folosim si cu sursele de provenienta. Folosim soiuri polenizate liber, vechi de peste 60 de ani, pentru a va oferi calitatea si gustul de altadata. Semintele sunt soiuri autohtone, achizitionate cu certificat de calitate.

 Cand sunt recoltate?

Le recoltam in ziua dinaintea livrarii, pentru a va aduce mereu produse proaspete.

 Livrare

Cat este taxa de livrare? Livrarea este gratuita pentru legume a caror valori depasesc 2000 lei. Pentru comenzi individuale de produse apicole sau seminte profesionale acestea vor fi livrate in locatatile din reteaua Urgent Cargus, plata fiind suportata de catre destinatar. Pentru comenzi mai mari de 1000 RON de produse apicole sau seminte aceasta este gratuita.

Plata

Cum se face plata?

Plata se face ramburs, la livrare.