Cum sa tai si sa cureti dovleacul placintar. 3 retete de incercat in aceasta perioada

Este cremos si usor de folosit in retete. Pentru ca este una din legumele sezonului, iti propunem sa-l pui in cosul de cumparaturi cat mai des in aceasta perioada. Iata si cum sa-l pregatesti. Fructele si legumele cu coaja tare ne dau intotdeauna batai de cap. Nu-ti face griji cu dovleacul butternut. Este foarte usor […]

Porumbul dulce: alimentul-minune cu multiple beneficii

Porumbul este una dintre cele mai cunoscute cereale, iar in acelasi timp este bogat nutrienti. Preparat si consumat in diferite forme, fiert, copt sau in salate, porumbul poate fi un aliment de baza in meniul nostru. Exista mai multe varietati de porumb. Printre cele mai cunoscute sunt: porumbul dulce; porumbul matur (de cultura); popcornul. Porumbul […]

15 beneficii uimitoare ale laptisorului de matca

Te plângi de pielea uscată și de unghiile slabe? Sunteți suferind de stres și teamă că tensiunea arterială poate fi în creștere? Ei bine, dacă suferiți de oricare dintre condițiile de mai sus și doriți să evitați tratamentele scumpe citirea acestui post poate fi o idee bună. Beneficiile Royal Jelly sunt surplus. Știi că Royal […]

Produs în ţara ta

Stim probabil cu totii ca alimentele “industriale” au o gramada de probleme, de la continutul scazut de nutrienti, lipsa gustului, ingrasamintele, pesticidele, hormonii, conservantii, colorantii si cate si mai cate. La alimentele cu un continut mic de nutrienti si o acumulare mai mica de chimicale (plante) putem face compromisul de a cumpara din supermarket. Totusi, […]

De ce sa alegi produsele organice?

Legumele organice sunt produse de fermieri care folosesc metode naturale de prelucrare. Sunt plantate in soluri fara ingrasaminte, sunt crescute fara ajutorul substantelor chimice, exact ca pe vremea bunicilor. Tehnologia si progresul au adus extrem de multe lucruri bune. Dar si cateva elemente mai putin benefice sanatatii noastre. De la baza (paine, legume, carne), alimentele pe […]

css.php